PROXIMAMENTE: -ACTUALIZACION CUOTA SOCIO 2018 -OBTENCION LICENCIAS FEDERATIVAS 2018

martes, 3 de junio de 2014

VOLTA DELS TURONS 2014


Faig una proposta més modesta, pels que el dia 15-06-2014, no facin o no puguin fer tiratges tan llargs com les proposades al blog.

Inici i Final.
Camp de futbol de Sant Just. C/Cervantes s/n. La sortida serà a les 08:30 del matí per  tots els participants.

Característiques.
Es una Marxa no competitiva. Es realitzarà un recorregut de 32,7km. La volta discorre  per pistes i camins, del municipi de Sant Just, Molins i Sant Feliu, dins el Parc de Collserola. El desnivell acumulat es de 1.150 metres aproximadament. Tot el recorregut estarà senyalitzat. Cal tenir precaució doncs les pistes  que utilitzen son obertes a altres usuaris. Els participants hauran de respectar les normes d’us del Parc de Collserola


Recorregut.
Sortim del Camp de futbol i desprès de un itinerari per els carrers de Sant Just ens dirigirem per la riera cap a Can Gelabert direcció la Penya del Moro, baixem cap a la Salut (Sant Feliu) i tornem a pujar cap a la Sanson direcció a Castellciuró  (Molins) direcció a can Tintorer, pugem a Sta. Creu D’olorda i baixem a la Sanson, tombem a ma esquerra cap a la Sargantana, baixem a la Masia del Bisbe i pugem a les 3 torres, baixem cap a la Penya del Moro i tombem a la dreta per arribar a la Ermita de la Salut i pugem cap a Can Gelabert, arribem al polígon industrial i darrera pujada fins al Camp de futbol.


Avituallaments.
Es realitzarà un avituallament a la esplanada de Sta. Creu així com una Botifarrada per tots els participants en acabar al camp de futbol municipal.


Assegurança.
Els participants que no disposin de llicència Federativa hauran de pagar 2 € addicionals per subscriure l’assegurança del dia.


Inscripcions.
Les inscripcions anticipades es podran realitzar del  : 01/05/14 fins el 14/06/14 a les 14:00 hores


https://www.inscripcions.cat/voltaturonsbtt2014

Preus:

Anticipades 23 €
Mateix dia   29 €

Assegurança (no Federats) 2 €  

No hay comentarios: