PROXIMAMENTE: -ACTUALIZACION CUOTA SOCIO 2018 -OBTENCION LICENCIAS FEDERATIVAS 2018

sábado, 30 de mayo de 2015

LA TRES NACIONS


1-SUPERIOR WEB 2015.jpg

CIRCUIT MARXA DE LES 3 NACIONS

  A les 8.00 Hores, sortida de la Marxa Cicloturista " Ruta Pirinenca de las Tres Naciones". des de la Plaça Santa Maria de la  capital de la Cerdanya, situada a 1200 m d'altura.

La Ruta de les 3 Nacions creua l'àmplia vall seguint el curs del riu Segre i després de creuar dos túnels, arriba a la Seu d´Urgell (700 mts), un suau descens de 50 km per a després endinsar-nos al pas fronterer i entrar en terres andorranes.

Una vegada a Andorra la Vella, avituallament sòlid i liquid, per pujar  el port d´Envalira (2407 m) amb un recorregut d'una longitud de 28 km Si no plou, granissa o bufa el vent de cara, és agradable parar en els diferents avituallaments que es troben al port, on s'agraeixen les begudes i els "clàssics talls de meló".

Coronat el port es comença el descens de 3 km fins a la frontera francesa, Pas de la Casa, per afrontar  a continuació la pujada al Col de Puymorens (1915 m), última dificultat.

A partir del Puymorens (KM 112) queden 28 km de descens fins a Bourg Madame, amb l'arribada  de Puigcerdà a la vista, s'inicien els dos últims km. en costa per ascendir a la Vila de Puigcerdà completant el total del recorregut de 140 km. 

MAPA CIRCUITblau.jpg

4 comentarios:

Sergi Carrasco dijo...

Estás on fire!!

Sergi Carrasco dijo...

Estás on fire!!

puchinni rodriguez dijo...

Marcos hazme un ladito en la salida ,como pueda voy ....

Joan Coderch dijo...

No me la pierdo!!!! ;-)