PROXIMAMENTE: -ACTUALIZACION CUOTA SOCIO 2018 -OBTENCION LICENCIAS FEDERATIVAS 2018

sábado, 30 de mayo de 2015

LA TRES NACIONS


1-SUPERIOR WEB 2015.jpg

CIRCUIT MARXA DE LES 3 NACIONS

  



A les 8.00 Hores, sortida de la Marxa Cicloturista " Ruta Pirinenca de las Tres Naciones". des de la Plaça Santa Maria de la  capital de la Cerdanya, situada a 1200 m d'altura.

La Ruta de les 3 Nacions creua l'àmplia vall seguint el curs del riu Segre i després de creuar dos túnels, arriba a la Seu d´Urgell (700 mts), un suau descens de 50 km per a després endinsar-nos al pas fronterer i entrar en terres andorranes.

Una vegada a Andorra la Vella, avituallament sòlid i liquid, per pujar  el port d´Envalira (2407 m) amb un recorregut d'una longitud de 28 km Si no plou, granissa o bufa el vent de cara, és agradable parar en els diferents avituallaments que es troben al port, on s'agraeixen les begudes i els "clàssics talls de meló".

Coronat el port es comença el descens de 3 km fins a la frontera francesa, Pas de la Casa, per afrontar  a continuació la pujada al Col de Puymorens (1915 m), última dificultat.

A partir del Puymorens (KM 112) queden 28 km de descens fins a Bourg Madame, amb l'arribada  de Puigcerdà a la vista, s'inicien els dos últims km. en costa per ascendir a la Vila de Puigcerdà completant el total del recorregut de 140 km. 

MAPA CIRCUITblau.jpg

4 comentarios:

Unknown dijo...

Estás on fire!!

Unknown dijo...

Estás on fire!!

Unknown dijo...

Marcos hazme un ladito en la salida ,como pueda voy ....

Unknown dijo...

No me la pierdo!!!! ;-)